Dienoraštis

Guolis katytei

770

Prireikė katytei nuvelti šiltą guolį.Niekada nesu vėlusi,bet pabandyti reikėjo.kadangi rezultatas nenuvylė,tai nusprendžiau pasidalinti patirtimi ir su jumis. reikės: apie 250-300 gr.sluoksnos,burb.p..  Daugiau..

340

Su tarptautine Veltinio diena,mielos vėlėjėlės.  Daugiau..

060

Mielieji ,sveikinu visus kurie myli veltinį su mūsų diena.  Daugiau..

1010

Kviečiu  į mano ir dar trijų autorių parodą vasario 24-kovo 15 dienomis Šiauliuose Skizze galerijoje {Varpo g.27,prie Senosios Eglės}. Parodoje bus eksponuojami veltinio,ažūro,šilko,juvelyrikos,bižut..  Daugiau..

500

O as nežinau ką parašyti konkursui.mano visi darbai gimsta greitai,čia pat sumąsčius.neatidėlioju ilgam laikui savo minčių,nes jos gali pabegti..Buna ,kad bimbinėju ,nieko doro neveikiu arba pyragą..  Daugiau..

Kaip nuvelti gėlytę

3770

Kaip nuvelti gėlytę Mums reikės: vilnos, bambukinio kilimėlio,pūslelines plėveles,muilo [gali būti paprastas - Ringuvos}, purkštuvo, karšto vandens.  Į karštą vandenį įtarkuojame truputį muilo ir l..  Daugiau..

000

Su Šventemis mielieji, Linkiu  ramių,šiltų,šviesių ,sočių Kučių ir Šv.Kalėdų  Daugiau..

Šalio banguotais kraštais vėlimas

2140

Bandysiu parodyti, kaip veliami šalikėliai banguotais krašteliais. Pasiruošiame darbo vietą. Geriau pradekite nuo nedidukės apykaklės, tada ant stalo tikrai rasite jai vietos. Mano stalas maždaug 110..  Daugiau..

Žaisliuko vėlimas badant: katinukas

1630

Mums reikės: įvairių spalvų vilnos,velimo adatų,kempinėlės,juodų siūlų,adatos,žirklių ir poros karoliukų akims. Imame vilnos gabalėlį ir formuojame adatos pagalba plokščią katinėlio galvą. ..  Daugiau..